Arbeten vi utför

SDÅ-Bygg är det kompletta byggbolaget som utför alla slags tjänster för såväl privatpersoner som företag.
Vi utför alla slags renoveringar utvändigt och invändigt, vi hjälper er med er ombyggnad, vi ordnar med er utbyggnad och självklart bygger vi även nytt. Det kan handla om allt ifrån en mindre renovering eller reparation till att bygga ett nytt hus.

Under sommarhalvåret hjälper vi er att bygga altan där ni kan spendera era lediga dagar och kvällar. Passa även på att renovera er fasad, måla om huset, renovera taket eller varför inte bygga en ny lekstuga till barnen? Nu är det perfekt att göra ombyggnaden ni längtar efter.

Vi även erbjuder garagegolv i plast (återvunnet PVC) som ni enkelt lägger själva. Givetvis lägger vi det åt er om ni så önskar.

Med oss kan ni vara trygga – vi tar hand om Ert byggprojekt och är med Er hela vägen från början till slut. Ni behöver inte tänka på någonting, behövs det arbete som vi inte utför tar vi in underentreprenörer och sköter all kontakt för Er räkning om så önskas. Helheten är viktig för oss och därför erbjuder vi även våra kunder hjälp med platsbyggda lösningar anpassade efter just Ert behov.

Nedan finner Ni ett urval av olika arbeten vi utfört såväl invändigt som utvändigt.

Slipning av golv

Slipning av golv

 

Installation av kamin samt plattsättning runt om

Installation av kamin samt plattsättning runt om

 

Badrum

BadrumsrenoveringBadrumsrenoveringBadrumsrenovering

 

Rundat altandäck i sibirisk lärk och staket

Rundat altandäck med staketRundat altandäck med staket

 

Takomläggning

Takomläggning